Home > Portfolio > Andy Joghi

Andy Joghi

Webontwikkeling, Grafisch Ontwerp, Digitale Marketing

Andy Joghi

Andy Joghi

Branche

Public Relations, Business Consulting

Diensten

Webontwikkeling, Grafisch Ontwerp, Digitale Marketing

Andy Joghi is een toegewijde Scrum Master, bekend om zijn passie voor agile methodologieën en zijn expertise in het beheren van efficiënte en succesvolle projecten. Als zeer bekwaam professional excelleert hij in het begeleiden van teams en het optimaliseren van processen om uitstekende resultaten te leveren.

Doelstelling

Andy Joghi benaderde ExpertsinWP met het verzoek om zijn online professionele aanwezigheid te verbeteren. Hij zocht een platform dat zijn ervaring, vaardigheden en kennis als Scrum Master effectief zou kunnen presenteren. Daarnaast wilde hij gebruikmaken van socialemediaplatforms zoals LinkedIn en Twitter om zijn netwerk uit te breiden en in contact te komen met professionals die dezelfde interesse delen.

Werkproces van ExpertsinWP

ExpertsinWP ging aan de slag om een sterke persoonlijke merkidentiteit voor Andy te creëren. We begonnen met het ontwikkelen van een uitgebreid merkidentiteitspakket, waaronder een uniek logo-ontwerp, meeslepende videografie en fotografie die de professionele persoonlijkheid van Andy nauwkeurig vastlegde. Vervolgens hebben we een aangepaste website ontworpen die diende als een indrukwekkend portfolio, waarin de opmerkelijke prestaties en succesvolle projecten van Andy werden gepresenteerd.

Ons team van digitale marketeers voerde diepgaande interviews met Andy, waarbij zijn persoonlijke verhaal werd verkend en belangrijke aspecten zoals opmerkelijke projectsuccessen, zijn kijk op teamwork en samenwerking, en de mentoren die zijn groei hebben beïnvloed, werden ontdekt.

Om een visueel aantrekkelijke en samenhangende website te garanderen, hebben onze bekwame fotografen hoogwaardige afbeeldingen van Andy gemaakt in verschillende professionele omgevingen. Onze getalenteerde websiteontwerpers hebben deze visuals vervolgens vakkundig in de website geïntegreerd, waarbij een grondige ontwerpaudit is uitgevoerd om de algehele structuur, typografie, lay-outs en beeldmateriaal te optimaliseren.

Bovendien werkte de social media manager van ExpertsinWP nauw samen met Andy om hem te begeleiden bij het effectief beheren van zijn aanwezigheid op sociale media en het selecteren van de meest geschikte platforms om zijn expertise als Scrum Master te tonen.

De website die we voor Andy hebben gemaakt, bevat boeiende afbeeldingen, meeslepende tekst, prominente links naar zijn socialemediaprofielen en een gebruiksvriendelijk contactformulier om vragen en kansen vast te leggen.

Onze samenwerking met Andy Joghi gaat verder dan het initiële project. We blijven hem voortdurend ondersteunen bij SEO-beheer, websiteonderhoud, ad-hoc websiteontwikkeling, grafisch ontwerp, bloggen en social media beheer, zodat zijn online aanwezigheid dynamisch en impactvol blijft.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Hard werken voor iets waar we niets om geven noemen we stress; Hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie.- Simon Sinek.

    Ga naar de inhoud