Home > Portfolio > Adnu

Adnu

Financiële Administratie, Belastingadvies, Consultancy

Adnu

Adnu

Klant

Adnu

Branche

Financial services

Doelstelling

ADNU, gevestigd in Naaldwijk, is een toonaangevend kantoor van financiële experts dat zich richt op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in de regio Westland en omgeving. Hun doelstelling gaat verder dan cijfers: ze streven ernaar om MKB-ondernemers daadwerkelijk te ondersteunen en begeleiden bij de ontwikkeling van hun bedrijf. ADNU hanteert een persoonlijke, directe, deskundige en ongecompliceerde aanpak. De uitdaging was om een overtuigende online aanwezigheid te creëren die hun diensten toont en de unieke Westlandse benadering benadrukt.

Ontwerp- en ontwikkelingsproces

Om aan de doelstellingen van ADNU te voldoen, heeft ExpertInWP, een gerenommeerd WordPress-ontwikkelingsbureau, de volgende stappen ondernomen:

Aangepast Ontwerp: Het ontwerpteam van ExpertInWP heeft een visueel aantrekkelijk ontwerp gemaakt dat de Westlandse waarden van ADNU belichaamt. Het ontwerp straalt professionaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid uit om de doelgroep aan te spreken.

WordPress-ontwikkeling: Met behulp van de flexibiliteit van WordPress heeft ExpertInWP een robuuste en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld. De website bevat aangepaste functionaliteiten, zoals beschrijvingen van diensten, klantgetuigenissen en contactformulieren om de communicatie te stroomlijnen.

Contentcreatie: ExpertInWP heeft nauw samengewerkt met ADNU om boeiende en informatieve content te creëren die effectief de verscheidenheid aan diensten, waaronder financiële administratie, belastingadvies en consultancy, communiceert. De content is op maat gemaakt voor MKB-ondernemers en benadrukt ADNU’s inzet voor persoonlijke en kosteneffectieve oplossingen.

Gebruiksvriendelijke interface: ExpertInWP heeft ervoor gezorgd dat de website een naadloze gebruikerservaring biedt. De navigatie is intuïtief, waardoor bezoekers gemakkelijk relevante informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen met ADNU voor verdere ondersteuning.

Integratie van Multimedia: ExpertInWP heeft multimedia-elementen, zoals relevante afbeeldingen en infographics, geïntegreerd om de visuele aantrekkingskracht te vergroten en bezoekers te betrekken. Deze elementen helpen complexe financiële concepten toegankelijk te maken.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO): ExpertInWP heeft SEO-strategieën toegepast om de zichtbaarheid van de website in zoekmachineresultaten te verbeteren. Door metadata te optimaliseren, gerichte zoekwoorden te gebruiken en de laadsnelheid van pagina’s te verbeteren, werd de website van ADNU beter vindbaar voor potentiële klanten.

Resultaten

De samenwerking tussen ExpertInWP en ADNU heeft geresulteerd in een succesvolle WordPress-website die de volgende resultaten heeft behaald:

Professionele Online Aanwezigheid: De visueel aantrekkelijke website weerspiegelt ADNU’s inzet om attente, doordachte, nuttige en goed doordachte financiële diensten te leveren. Het straalt vertrouwen en geloofwaardigheid uit bij MKB-ondernemers die op zoek zijn naar financiële expertise.

Boeiende Content: De informatieve content brengt effectief de diverse diensten van ADNU over, waaronder financiële administratie, belastingadvies en consultancy. Het benadrukt ADNU’s persoonlijke aanpak, waarbij de focus ligt op het begrijpen van de behoeften van cliënten zonder hen te belasten met overmatige tijd- en kosteninvesteringen.

Verbeterde Gebruikerservaring: De gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie stellen bezoekers in staat om gemakkelijk de diensten van ADNU te verkennen, relevante informatie te vinden en contact op te nemen voor verdere ondersteuning. Deze naadloze ervaring creëert een positieve indruk van ADNU en moedigt potentiële klanten aan om gebruik te maken van hun diensten.

Verbeterde Zoekzichtbaarheid: Door SEO-optimalisatie scoort de website van ADNU hoger in de zoekmachineresultaten, waardoor deze beter zichtbaar is voor MKB-ondernemers die op zoek zijn naar financiële diensten. Dit leidt tot een verbeterde merkbekendheid en potentiële zakelijke kansen.

De expertise van ExpertInWP in WordPress-ontwikkeling, gecombineerd met de toewijding van ADNU om op maat gemaakte financiële diensten te leveren, heeft geresulteerd in een overtuigende online aanwezigheid. ADNU is nu goed gepositioneerd om het Midden- en Kleinbedrijf te bedienen door attente, doordachte, nuttige en goed doordachte financiële diensten aan te bieden die bedrijven versterken en hun financiële lasten verlichten.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Hard werken voor iets waar we niets om geven noemen we stress; Hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie.- Simon Sinek.

    Ga naar de inhoud